RON VAN NIEKERK WEG GEZET ALS SLECHT MENS

Ron van Niekerk over zijn zwarte dagen als trainer

Als trainer te worden neergezet als een heel slecht mens!
Mensen die in complottheorieën denken en er al maanden mee bezig zijn om mijn vertrouwen te schaden en onderuit te halen.
Dit is mij overkomen na ruim 30 jaar trainer en als ex manager en directeur van diverse bedrijven.
Mijn werkzaamheden over heel de wereld Rusland, Marokko, China, USA en Brazilië waar diversiteit en omgang met culturen een gemeen goed is. Heerlijk om te werken met spelers van alle kom af.
Leren van culturen verrijkt je als persoon.
Nu genageld door een teleurgestelde teamleider Marcus de Jong een bijzonder man die zich uitstekend verkoopt als betrouwbaar en eerlijk.
Alles van dit is niet waar als incasso man laat hij nooit het achterste van zijn tong zien
Hij weet als geen ander mensen te winnen en gebruikt dit vaak om zaken te laten escaleren.
Mensen op wie hij afgeeft en nooit meer in zin plaatje zouden voor mogen komen wint hij om zijn vinger door valse voorwendselen.
De Jocelino Sa, wie kent zijn geschiedenis niet. Is door mij in genade genomen en heb hem een tweede kans gegeven, tegen de wil van velen aan de clubgebonden mensen.
Uiteindelijk is dit mijn doodsteek, mes in mijn rug. Men geeft aan dat dit namens en door Marcus de Jong is gebeurd.
Het oproepen van en het in de publiciteit te zetten.
Zaken die uitzijn verband zijn gerukt en door mensen klakkeloos is overgenomen, zonder ook maar überhaupt hoor en wederhoor toe te passen.
De trainer Ron, maar bovenal een eerlijk mens is veroordeeld en al opgehangen. Mijn wereld stort van de ene in de andere dag compleet in.

Van de hemel naar de Hel gestuurd door argeloze niet denkende personen.
Waarom zijn en doen mensen zo?
Zou dit te maken kunnen hebben met een slechte privé situatie?
Hebben deze personen geen familie, kinderen, zijn ze ziek of niet meer welkom in relaties of bij vrienden?
Werkelijk ik zou het u niet kunnen zeggen!
Na de aangerichte schade nu ineens roepen dat het eigenlijk niet zo bedoeld is en het absoluut niet zo is. (berouw komt na de zonde)
Mensen zijn meegenomen en worden in een soort eskader van haat en vijandigheid meegenomen?
Einde van een carrière na meer dan 30 jaar trainer geweest te zijn van multiculturele teams en een, maatschappelijke doodsteek.
Schande voor die mensen welke, het van wat horen zegen hebben of zich hebben laten gebruiken door deze haatzaaiers.
De les die ik heb overgehouden is. Vertrouw mensen, maar laat je niet van de wijs brengen of beïnvloeden ook niet door hen die alleen het eigenbelang kennen en om die reden een verzoekt doet door te gaan!

Van Niekerk trainer bij SV argon

Het gevoel dat ik heb overgehouden

Kort mijn gevoelens samengevat in een aantal ervaringen van een nare en vreselijke gebeurtenissen.
Een inktzwarte zwarte bladzijde. Waar het verliezen van je kinderen vele malen groter is dan vals beschuldigd worden.
“Ziek” zijn of je eigen kinderen niet meer mogen zien kan je teveel worden en je tot wanhoopsdaden aanzetten om anderen mensen te beschadigen.
Wat een reden kan zijn voor Marcus de Jong.

De boodschap is ondanks alles heb en blijf vertrouwen in de mens houden en bewaar de mooie herinneringen hoe moeilijk de verliezen zijn.
Het glas is altijd halfvol!!!